Gedreven door passie, geknipt voor de job

 
 
 
 

Stages:

Een stage in De Oever is een mooie kans om ervaring op te doen. Jaarlijks hebben we ongeveer 15 stagemogelijkheden. Woensdag 27 april organiseren we onze matchingsdag voor de stages van het schooljaar 2022-2023. Op deze dag presenteren we alle mogelijkheden naast elkaar en koppelen we meteen stagiair(e)s aan de juiste stageplaats. Interesse? vul het formulier in voor 18 april en stuur zeker ook je cv en motivatie naar michel.camerotto@deoever.be.

Ik volg de opleiding:

Ik wil aan de slag in volgende rol(len): meerdere opties mogelijk

Mijn voorkeur gaat uit naar: meerdere opties mogelijk

Inleefstages

Overweeg jij jouw carrière een nieuwe wending te geven en boeit de jeugdhulp je? Tijdens onze inleefstages op onze hoofdlocatie dompelen wij je een voormiddag onder in onze werking, geven je een rondleiding in onze leer- en leefgroep en laten je kennis maken met enkele gepassioneerde medewerkers. Inschrijven is noodzakelijk. Omwille van Covid 19 kunnen de inleefstages voorlopig niet doorgaan. Vervelend als je net nu een carriereswitch overweegt. Stuur zeker je vragen. Wij antwoorden via mail of contacteren je.
Op www.ikgaervoor.be kan je ook kennis maken met andere organisaties in de zorg die inleefstages aanbieden. (voorlopig biedt deze website ook geen inleefstages aan omwille van Covid19)

Pin It on Pinterest

Share This