Gedreven door passie, geknipt voor de job

 
 
 
 

Stages:

Een stage in De Oever is een mooie kans om ervaring op te doen. Jaarlijks hebben we ongeveer 15 stagemogelijkheden. Op onze matchingsdag presenteren we alle mogelijkheden naast elkaar en koppelen we meteen stagiair(e)s aan de juiste stageplaats. Voor dit schooljaar 2020-2021 zijn al onze stageplaatsen ingevuld.

Vanaf februari 2021 publiceren we hier het aanbod voor schooljaar 2021-2022 en onze nieuwe matchingsdag.

Inleefstages

Overweeg jij jouw carrière een nieuwe wending te geven en boeit de jeugdhulp je? Tijdens onze inleefstages op onze hoofdlocatie dompelen wij je een voormiddag onder in onze werking, geven je een rondleiding in onze leer- en leefgroep en laten je kennis maken met enkele gepassioneerde medewerkers. Inschrijven is noodzakelijk. Omwille van Covid 19 kunnen de inleefstages voorlopig niet doorgaan. Vervelend als je net nu een carriereswitch overweegt. Stuur zeker je vragen. Wij antwoorden via mail of contacteren je.
Op www.ikgaervoor.be kan je ook kennis maken met andere organisaties in de zorg die inleefstages aanbieden. (voorlopig biedt deze website ook geen inleefstages aan omwille van Covid19)

Ik meld aan voor

12 + 15 =

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Vervoeg onze mailingslijst en krijg op regelmatige basis nieuws van ons

U hebt zicht succesvol ingeschreven op onze lijst

Pin It on Pinterest

Share This